10/3/09

¿QUIERES MONTARLA? Primeras propuestas

Hola a tod@s!
Hoy hemos celebrado la primera reunión con una asistencia (en sus momentos de máximo apogeo) de unas 20 personas.

Hemos empezado a recoger propuestas, que a grandes rasgos se clasifican en:
1. Bar máquinas microondas etc. Solicitar la revisión del precio/variedad; recuperar ofertas en el bar; colocar más microondas y más próximos al bar; etc.
2. Uso del espacio libre. Creación de una pista provisional de futbol y una de voley; y organización de las ligas correspondientes; acondicionamiento mínimo del espacio (“bancos”, “hamacas”...); creación de una pista de basket 3x3 en el parking; etc.
3. Espacio de descanso. Creación de un espacio de descanso con sofás, juegos de mesa, televisión (para los días de partido), nevera, futbolín, etc.
4. Material de maquetas, papelería... Solicitar a la cooperativa Jordi Capell una lista de materiales para que se vendan en la misma o la posibilidad de organizar una cooperativa de materiales autogestionada por los alumnos, tal vez con ayuda de la delegación
5. Creación de un grupo de teatro.
6. Otros.
EDC; fiesta ETSAV; bicis; etc.

Puedes obtener una lista más detallada pinchando aquí.

La próxima reunión se celebrará el jueves 19 de marzo a las 10:45h en la terraza del bar. En ella se recogerán otras propuestas que pudieran surgir y comenzaramos a hacer las gestiones necesarias para ponerlas en marcha... o sea, para "montarlas"...

Si quieres aportar alguna idea, también puedes hacerlo mediante una respuesta a este post.

El próximo lunes 16 de marzo de 8:30 a 11:00h desmontaremos el cartel que hemos instalado en la fachada y montaremos otro AGITPROP (acto de "AGITación y PROPaganda"; la idea es colocar las mallas de obra naranja en algún otro lugar visible de la escuela). Si alguien se quiere apuntar estaremos encantados (y más nos reiremos)...

Eso es todo por el momento, salud y hasta pronto...

3 comentarios:

  1. hola,
    yo me he tenido que ir antes (11:15 más o menos), acabo de leer lo del grupo de teatro, eso me parece muy buena idea, y remontar la coral? no habia hace unos años una? no se si habira gente interesada en lo de la coral, peró en ETSAB funciona bastante bien.

    aaaaaa y otra propuesta, seria posible montar algun sub apartado ni que fuese aqui donde ir apuntando las diversas actividades culturales de las que no enterasemos y que pensasemos que pudiesen tener interes en nuestro entorno universitario? a mi me pasa que me entero de muchas actividades y a veces envio emails a los amigos, asi es una forma de tenerlas apuntadas, y luego quien quiere puede ir libremente, ya que en Bcn tenemos una gran variedad cultural, dentro del contexto español, tener algun soporte donde difundirlo podria ser interesante, bueno, eso creo.
    merci,
    Menx

    ResponderEliminar
  2. Me parece correcto! Tal como os comenté, el próximo jueves me ausentaré y dejaré el "encargo" de mis intervenciones a mi delegación particular :)

    No obstante, al haber asistido por primera ocasión a una reunión del 50/50, me ha gustado el ambiente y trataré de asistir a las quedadas que las entregas me permitan!

    pd: si montáis la nueva malla naranja a partir del lunes -entrega de tap-, me apunto a colaborar!

    ResponderEliminar
  3. Pegamos aquí el comentario que Martí Obiols, de Delegació d'Estudiants, nos ha dejado en
    http://cincuenta50.blogspot.com/2009/03/quieres-montarla-te-echamos-un-cable.html ya que creemos que es interesante tenerlos todos en la misma entrada.

    Martí dijo...

    Hola 50!

    M’excuso per no poder assistir a la pròxima reunió de “Montar-la”, però el dijous tenim la primera reunió de la Festa, i no me la puc saltar. No obstant crec que és interessant que des de la DEAV us faci un comentari sobre les propostes.

    1- Bar... En general em semblen bé les propostes, però hi ha coses. Es pot tornar intentar parlar amb Soteras, a on jo m’ofereixo a acompanyar-vos. Ara bé, és una concessió privada i volen treure’n pasta, però per intentar-ho no es perd res, i em sembla bé. Per cert, tot i que ens ho van dir, mai hi va arribar a haver bonos de 10 menus. I de les pizzes, jo des del setembre que vaig insistint perquè ho facin i no hi ha manera.... és estrany. I sobre el tema de la financiació de viatges de final de curs i tal... no acabo d’entendre quina és la idea, però ho veig molt complicat i poc viable. Sobre els microones, posar-los més a prop ja ho hem intentat diverses vegades i no crec que sigui possible, no hi ha manera ni lloc, i a dins del bar no es poden posar, perquè és una concessió i ells no ho volen. Sobre més quantitat de microones és possible i en breu ho farem.

    2- Us de l’espai lliure.... Sobre la pista poliesportiva, veig complicat fer-la. Seria interessant fer-ne un pressupost, i crec que es podria buscar la manera d’incloure-la amb la nova residència, però és difícil fer-ho abans ja que l’escola no té ni un duro amb la crisi; i fer-la de terra provisional crec que tindria poc èxit. Sobre la organització de lligues es podria parlar amb l’univers que els correspondria a ells. De la pista 3x3 els de mobilitat ho sabreu millor que ningú, però no sé si la gent hi estarà disposada, per mi seria perfecte. I de la dutxa al soterrani del CRiTT, no és viable. Ja hi ha dues dutxes a l’escola, i el soterrani del CRiTT queda per sota de la cota del clavegueram, ergo caldria una bomba i això no és possible. A part de la complicació de fer arribar la instal•lació d’aigua i la dutxa en si. A més a més el soterrani ja està sent usat per PAuS.

    3- Espai de descans..... La DEAV en farà un a l’hivernacle. Ara ja està cobert. I com a molt tard preveiem que al setembre el podríem començar a usar. Quan el tinguem la DEAV hi posarà un billar i futbolí a 0,5€ per partida. A més a més de sofàs i tal.... Ara bé si mentre es vol buscar algun altre espai, ens hi apuntem. Tot i que l’únic espai que veiem possible seria la peixera de la sala d’actes, però em sona que algun cop ja la vam demanar i ja se’ns va denegar pel tema de molestar a la sala d’actes, i dels servidors i instal•lacions tècniques allotjades. Però si es vol tornar a proposar la DEAV s’ofereix a col•laborar-hi.

    4- El tema dels materials.... Ens sembla bé, la DEAV també s’hi ofereix. Tot i que crec que una cooperativa de materials reutilitzats tindria poc èxit.

    5- Res a dir

    6- El tema dels EDCs hi donem ple suport i hi la DEAV i insistirà. La festa és millor fer-la el dijous, i sobre això veiem complicat canviar-ho. La festa de nit a l’ETSAV no serà mai més possible. Cada any ho tornem a intentar i la resposta és sempre la mateixa. Vam tenir una immensa sort i epr culpa d’uns quants ho vam perdre, i no ho tornarem a tenir. La festa d’octubre, ho veiem difícil i dubtem que calgui. I no sé a quin viatge de final de curs us referiu. EL tema del bicing ens sembla bé, però és quelcom que hauria de gestionar el grup de mobilitat.

    Ja ens mantindrem en contacte! Salut!

    Martí Obiols Galí
    DEAV
    17/03/09 12:45

    ResponderEliminar