10/4/09

SISA Projectar per l'altre 90%

Hola! Posteamos la siguiente información que nos ha llegado de una red de reciente creación con la que intentaremos colaborar y a la que le deseamos mucha suerte y ánimos...

SISA és una xarxa d’estudiants, arquitectes, enginyers i altres professionals que han bolcat part de la seva activitat acadèmica o professional en temes relacionats amb l’Arquitectura i l’Urbanisme en àrees geogràfiques desfavorides de països en vies de desenvolupament o en situacions de manifesta marginalitat en el context de països desenvolupats.

Projectar per l’altre 90% és la primera activitat que organitza SISA; contindrà un recull de projectes final de carrera d’arquitectura i urbanisme en l’àmbit de la cooperació per al desenvolupament, tant en països en vies de desenvolupament com en contextos marginals, realitzats per estudiants d’universitats espanyoles. Aquest recull tindrà inicialment el format d’una exposició itinerant on es mostraran aquests projectes final de carrera i altres projectes i activitats formatives d’organitzacions que treballen en aquest mateix àmbit. Donada la poca bibliografia existent sobre aquests temes, posteriorment s’editarà un llibre de l’exposició i es crearà un portal web.

Estem convençuts que aquesta iniciativa servirà per sensibilitzar al col·lectiu universitari sobre l’impacte social que poden tenir els seus projectes al donar a conèixer les iniciatives que ja s’han realitzat dins aquest àmbit, ja sigui al tercer món o al primer món.(...)

No hay comentarios:

Publicar un comentario